Osastomme

Linkkejä 

Olemme PAMin erikoisammattien Turun osasto. Meitä on moneen lähtöön.

Tässä esimerkkejä erikoisaloista: elokuvateatterityöntekijät, kylmäkoneala, kotitalouskone- ja kodintekniikkahuolto, pelinhoitajat, kuvanvalmistusala, lavastepalvelu, bingotyöntekijät, matkailuala, toimistotekninen ala, erityisteollisuus, proteesiala, kopio- ja tulostusala, rahankäsittelypalvelut, messurakentajat, freelance ohjelmatyöntekijät, veripalvelutyöntekijät, optinen ala, oopperan työntekijät, oopperan esimiehet ja mestarit, kansallisteatterin tekniikka, ompelukonemekaanikot, oopperan tekniset työntekijät,  urkurakentamo, lukkosepät, puhelinpalvelu- ja yhteyskeskustyöntekijät, golfala...

... Monia eri alan osaajia!

Osastoomme kuulu n. 300 jäsentä, joista nuoria on noin 30.

Järjestämme kaksi kokousta, kevät- ja syyskokouksen. Näissä käsitellään ajankohtaisia ja tärkeitä asioita.

Lisäksi pyrimme järjestämään joka vuosi virkistys- ja kulttuuritoimintaa mm. kesäteatteri, risteilyjä...

Mikäli sinulla on jotain, mitä haluat julkaista kotisivuillamme, laita viestiä. Otamme mielellämme vastaan tekstejä, kuvia, tms. Voit lähettää ne osasto614@gmail.com.

 

Löydät meidät myös Facebookista.

Liittyä voit PAMin sivujen kautta:
PAMin liittymislomake

Päivitä omat jäsentietosi
PAMin verkkopalvelussa voit päivittää omat jäsentietosi. Se kannattaa tehdä, esim. jos vaihdat työnantajaa tai ammattinimikkeesi muuttuu, olet jäämässä perhevapaille tai menossa inttiin. Tällöin vapaudut jäsenmaksuista ja jäsenyytesi säilyy kunnossa. Lue lisää PAMin sivuilta.
Kun sinulla tulee kysyttävää jäsenyyteen liittyvissä asioissa, älä epäröi ottaa yhteyttä. PAMin yhteystiedot löydät täältä.

Jäsenetuja
PAMin jäsenenä olet oikeutettu lukemattomiin jäsenetuihin. PAM tarjoaa jäsenilleen mm. monipuoliset lomailumahdollisuudet. Saat useista lomapaikoista tuntuvia etuja ja voit lomailla edullisesti liiton omissa lomapaikoissa. Lue lisää.